Våra kompetenser

Lars Jönsson

Lars Jönsson

Ingenjör och projektledare som kan de flesta projektmodeller – hur de fungerar och vad som passar olika verksamheter och projekt. Lars har arbetat som konsult i många år och drivit projekt både i Sverige och utomlands för bland andra Ericsson, SonyEricsson och HP.

Tel: 070 - 878 19 21 | E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anders Cederberg

Anders Cederberg

Civilekonom som arbetat både som anställd VD och som egenföretagare i många år. Anders har en bred erfarenhet från flera olika branscher; bygg, it, konsult. Han har arbetat med flertalet ekonomi- och affärssystem under åren och är det perfekta bollplanket för ekonomiavdelningar, ekonomichefer och VD.

Tel: 070 - 878 19 20 | E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Niclas Tafvelin

Niclas Tafvelin

Tidigare egenföretagare som har implementerat affärssystem och utbildat hundratals företag under sina snart 15 år som IT-konsult. Niclas har erfarenhet från flera olika ekonomisystem och kan ekonomiflöden, inköp, lager och logistik. Han har mycket stor förståelse för olika typer av verksamheter, deras behov och utmaningar. Niclas kommer närmast från systemföretagen Mamut, Visma och SoftOne.

Tel: 070 - 878 19 23 | E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Rickard Grape

Rickard Grape

Matematiker och It-tekniker med bakgrund inom logistik. Rickard kan det mesta om att implementera system för inköp, lager och in- och utleveranser och få ut realtidssiffror och statistik. Även han har arbetat i olika branscher och har hämtat sina erfarenheter från bland annat Scribona och TechData.

Tel: 070 - 878 19 22 | E-post:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.